Yvonne en Sigfried Kramer
Nieuwe Bildtdijk 289
9076 PP St Annaparochie
telefoon 0518 403040
noordster@noordster.nl

 

home

informatie

prijzen

kaartje

links

foto's

 

 

Rust, gastvrijheid en persoonlijke aandacht in een prachtige omgeving.

In het noorden op de Bildtse klei vindt u De Noordster in een uitgebreid landbouwgebied. Hier kunt u volop genieten van de rust en ruimte van Het Bildt. 

De Noordster biedt u ruime en rustige kampeerplaatsen. De locatie is geschikt kleinere (maximaal 15 kampeereenheden) groepen.

Naast het eigen kampeermiddel kan ook gebruik gemaakt worden van onze blokhut .
De blokhut is compleet ingericht voor 4 personen. Een slaapkamer met een stapelbed en een slaapkamer met twee een-persoons bedden. Sinds dit jaar heeft de blokhut eigen sanitair en douche. Het enige wat u zelf moet meenemen zijn een-persoons hoeslakens (verplicht), dekbedovertrekken en kussenslopen.

De woonboerderij naast de camping is aan de landbouw onttrokken, maar grenst nog rondom aan landbouwgebied.

U bevindt zich op loopafstand van het overbekende waddengebied. Een unieke broedplaats voor veel vogels. Dit gebied staat op de nominatie om als stiltegebied te worden aangewezen. U kunt deelnemen aan excursies over het buitendijks gebied en zo volop genieten van de stilte en de natuur. 

De gratis Uytland recreatiegids van de Uytland Recreatie Ondernemers geeft alle informatie over de activiteiten in de 4 Middelsee gemeentes en in de rest van de provincie.

De Noordster is een prima uitvalbasis voor tal van activiteiten. Een dagje naar de eilanden of lekker winkelen in Leeuwarden en een museumbezoek in het historische Franeker. Of wadlopen bij Peasens en Moddergat. Of een leerzame puzzeltocht door het Bildt

En wat is er mooier na een dag vol activiteiten te luisteren naar de stilte en 's avonds kijken in de duisternis naar een hemel vol sterren.

Wij hopen dat u zich bij ons “thuis” voelt en van een ongestoord evenement  kunt genieten.

en wat u verder nog moet weten

In de schuur van de boerderij is een expositie ruimte ingericht. Hier zijn wisselende tentoonstellingen.